Decathlon opent city store in Mechelen

Vast parcours in de winkel laat je kennismaken met 35 sporten

De eerste Decathlon-winkel in Mechelen opent morgen 27 november. Met 1500 m2 in de Bruul pakt de Franse sportketen er meteen ook uit met een nieuw concept: een city store met een vast parcours waarlangs je 35 sporten kan leren kennen. “Mechelaars zijn jong, divers en heel sportief. Dat vraagt een lokaal sportconcept op maat”, aldus Nils Vermeiren, Store Leader Decathlon Mechelen.

Mechelen is een van de snelst groeiende steden in België en een trekpleister voor veel jonge gezinnen, singles en dagjesmensen. Dat voel je ook in de nieuwe Decathlon-city store. Op de Bruul vind je er vanaf 27 november een totaalconcept van 1500 m2. Via een parcours door de winkel worden klanten langs een brede waaier aan technisch en betaalbaar sportmateriaal voor maar liefst 35 sporten geleid. Vermeiren: “Je kan er naar hartenlust nieuwe sporten ontdekken. We willen vanuit Decathlon mensen zo dichter bij elkaar brengen.” 

De dienstverlening in de Mechelse Decathlon-winkel is die van een moderne retailer. Je rekent er op de klassiekers uitgebreid met online mogelijkheden. Zo kan je producten ook online bestellen en afhalen in de winkel of thuis laten bezorgen.

Vermeiren: “Bovendien vestigen we ons in het hart van de stad. Zo zijn we snel bereikbaar met het openbaar vervoer en de fiets, waarmee we meevaren op het ritme van de stad. 

 


Voor meer informatie

Beatrijs Wouters I 0496 32 64 36 I [email protected]