Kleinste Decathlon van het land opent in Brasschaat

Op 15 mei opent Decathlon een pop-up winkel op de Bredabaan in Brasschaat. De kleinste Decathlon van het land zal tot het einde van de zomer een regionaal afgestemd aanbod brengen.

Vanaf 15 mei kunnen sporters in en rond Brasschaat terecht in de kleinste Decathlon van het land. Met de pop-up winkel, met een oppervlakte van 150m2, wil Decathlon haar aanbod dichter naar de klant brengen, om zo sport toegankelijker te maken voor zoveel mogelijk mensen. “Met het goede weer dat er nu aankomt zijn mensen meer gemotiveerd om in actie te schieten. Wij willen onze technische kennis over een uitgebreid gamma sporten in de kijker zetten door onze kwalitatieve producten tentoon te stellen”, aldus Gaetan De Munter, store leader ​ Decathlon Brasschaat.

Een kleinere winkel betekent uiteraard een kleiner aanbod, toch zal de klant voor het volledige aanbod terecht kunnen in de pop-up winkel. Projectleider Willem Boomans “Het fysieke aanbod in de winkel richt zich vooral op golf, tennis, running en watersport, de populairste sporten in de regio. Daarnaast zal het volledige aanbod via digitale schermen in de winkel beschikbaar zijn voor de klant. “

Praktische info
Pop Up Brasschaat, Bredabaan 369, 2930, Brasschaat
Open van maandag tot zaterdag van 10u -18u, zondag gesloten

Voor meer info
RCA I Beatrijs Wouters I Tel. +32 496 32 64 36I [email protected] I www.rcapress.be